DemoProject not working

Forum Home Forums Installation Issues DemoProject not working

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6670
    Avatarhicode
    Participant

    Hello,
    I have installed RapidScada on my new VM (Windows 7).
    I have followed the installation guide.
    I can acces to the webstation but i don’t have any data..
    I forgot something ?

    It seem have a problem of connection (see log)

    ” ….

    2020-04-01 15:31:37 Establish a TCP connection with 127.0.0.1:502
    Error establishing TCP connection: Aucune connexion n’a pu être établie car l’ordinateur cible l’a expressément refusée 127.0.0.1:502

    2020-04-01 15:31:38 Unable to communicate with Device 11 “ADAM-6015 Server room” because connection is not established

    2020-04-01 15:31:38 Attempt to establish TCP connection can not be earlier than 5 seconds after the previous.
    …. ”

    I have turned my firewall off but it doesn’t help

    Have you any advice ?

    Thanks for your help

    #6671
    MikhailMikhail
    Moderator

    Hello,

    What version of Rapid SCADA have you installed?
    What is project name that you deployed?

    #6673
    Avatarhicode
    Participant

    Hello,

    The project name is : “DemoProject.en-GB.rsproj” .
    And i have installed the latest version here https://rapidscada.org/download-all-files/download-rapid-scada/
    So its the 5.8.0.
    But in the Administrator its the 5.5.2.0 Version !

    Thanks

    #6674
    Avatarmanjey73
    Participant

    The individual components of the system have different numbering

    #6676
    MikhailMikhail
    Moderator

    Hello,

    The project DemoProject.en-GB.rsproj requires Modbus device or Modbus simulator. Watch the video.

    Version history

    #6701
    Avatarhicode
    Participant

    Ok thank you for your answer, Modbus work now. I have another problem but i will create a new topic.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.