5.6.0 Web is not normal

Forum Home Forums Uncategorized Issues 5.6.0 Web is not normal

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by Mikhail Mikhail 4 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #4788
    Avatar
    leon
    Participant

    hi
    After the update,paste the old project.
    The page seems to be a bit problematic.

    View post on imgur.com

    Please help me

    #4791
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hi,

    Press Ctrl+F5 to refresh all the scripts.

    #4802
    Avatar
    leon
    Participant

    Hi,
    I tried web page reload(Ctrl+F5), still not improving.

    #4804
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hi,

    After the update,paste the old project.

    Did the problem appears only when you apply the old project? Does it work after clear installation?

    #4805
    Avatar
    leon
    Participant

    Hi,
    Reinstall 5.5.3 shows normal.
    5.6.0 preset project is normal.

    Currently not using the 5.6.0 build project.

    #4808
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    There was no changes in the project format. To get more error details, press F12 in a browser and watch the Console tab.

    #4811
    Avatar
    leon
    Participant

    Hi
    Can help check for errors? I provide project files.

    #4814
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    I can connect to your PC remotely and fix the issue. This is a commerical service. To get it, please contact us by email.

    #4864
    Avatar
    leon
    Participant

    Hi.
    Please help me, thank you.

    View post on imgur.com

    #4880
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hi,

    Please contact me by info@… I will send the cost offer.

    #4924
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hi,

    We fixed a bug that may relates to your issue. Download the latest Rapid SCADA again, reinstall Webstation and press Ctrl+F5 in browser.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.