URL in interface database not get updated

Forum Home Forums Runtime Bugs URL in interface database not get updated

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #7961
    Avatarkumajaya
    Participant

    I’m playing with Grafana link inside RS frame and found server interface database not get updated to reflect configuration change. My workaround for now, create a new database entry with the new link since the old one just ignore my change.

    #7964
    MikhailMikhail
    Moderator

    found server interface database not get updated to reflect configuration change

    Please provide more info:
    1. Which changes.
    2. What module or plugin does not update the changes.

    #7968
    Avatarkumajaya
    Participant

    For a brand new installation, I create ULR link entry under HelloWorld\Simulator.tbl in Interface table. For example: Path: https://www.myhome.com, Title: HelloWorld\Home. It’s work after initial upload, click on Home link will open https://www.myhome.com . But later even after I have change Home link to https://www.myhome.com/subpage, I always got https://www.myhome.com

    #7991
    MikhailMikhail
    Moderator

    This issue was fixed in v5.8.2. Do you use it?

    #8007
    Avatarkumajaya
    Participant

    Yes, 5.8.2 Mono installed on Raspberry Pi 4B, Ubuntu server. I’m afraid it’s also related to browser/server cache.

    #8013
    MikhailMikhail
    Moderator

    I’m afraid it’s also related to browser/server cache.

    Likely. Try clearing cache.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.