Unable to load http://localhost/scada

Forum Home Forums Installation Issues SCADA-Web Installation Unable to load http://localhost/scada

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Mikhail Mikhail 3 years, 5 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #1386
    Avatar
    trauden
    Participant

    Hello Everyone.
    I’m a newbie on Rapidscada. I’ve installed RapidScada in my laptop for first time. But I haven’t loaded localhost/scada (with error 404)

    My OS is:
    OS Name Microsoft Windows 8.1 Pro
    Version 6.3.9600 Build 9600
    Other OS Description Not Available
    OS Manufacturer Microsoft Corporation
    System Model HP ENVY m6 Sleekbook
    System Type x64-based PC
    Processor AMD A10-5745M APU with Radeon(tm) HD Graphics
    —-
    I’ve configured IIS and My localhost is OK. But when I run SCada Web Configuration, it appears error. And localhost/scada is only white blank. (nothing appears)
    Some picture of my configuration shown below.
    https://goo.gl/photos/ZTDSYSgZ5aGxr4Cy5

    Everyone can help me. With web server I’m a newbie.

    #1388
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hello,

    IIS seems OK.
    Did you install Rapid SCADA in C:\SCADA\ScadaWeb folder?
    Please check if the folder C:\SCADA\ScadaWeb exists and contains any files.
    If the folder doesn’t exists, try to reinstall SCADA-Web.

    #1390
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Also, you can try the prototype of the new web app: http://forum.rapidscada.org/?topic=new-web-app-idea&paged=2#post-1362

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.