installation caused other issues

Forum Home Forums Uncategorized Issues installation caused other issues

Tagged: ,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6371
    Avatarjoeh6966
    Participant

    I installed Rapid SCADA on Wednesday Jan.8, 2020. Since then some websites that I visit every day or at least every 2 weeks have buttons that run scripts but when I click on them now, nothing happens.
    I have Rapid SCADA installed with no errors, but what about the errors in my browsers. All non-functional websites are also non-functional in several browsers.
    Has this happened before to some other unfortunate soul?

    #6380
    Avatarmanjey73
    Participant

    There may be an overflow of cookies, clear in the browser settings.

    Ctrl + F5 can also help

    #6389
    Avatarjoeh6966
    Participant

    Tried that many times. This problem is across 3 different browsers and is consistent with websites malfunctioning all on the same day.
    So, the Windows 8.1 OS could be broken.
    Even when I uninstalled SCADA, the problem persisted.

    // The link was removed by admin.

    I cannot get the Channels button to activate the drop down menu.

    • This reply was modified 8 months, 1 week ago by MikhailMikhail.
    #6393
    MikhailMikhail
    Moderator

    Since then some websites that I visit every day or at least every 2 weeks have buttons that run scripts but when I click on them now, nothing happens.

    Rapid SCADA is not related to any other websites.

    #6404
    Avatarjoeh6966
    Participant

    Never the less, as soon as I installed Rapid SCADA, these website script errors started. And they continue.

    #6405
    Avatarjoeh6966
    Participant

    Okay, today most of those websites are now working at least on some browsers.
    You were right, Mikhail.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.