TroyV23

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Modbus Data Formula #14548
    TroyV23
    Participant

    Add your own type by analogy ON-OFF by specifying On: blue, Off:yellow for example

    This worked perfectly! Thank you 🙂

    in reply to: Modbus Data Formula #14530
    TroyV23
    Participant

    On the “Table” view, can I customize the colour of the states “ON” and “OFF” ?

    Right now ON is green, and OFF is red. How Do I use other colours?

    in reply to: Chart not Displaying Data #14527
    TroyV23
    Participant

    I discovered the issue was that my minute archive was not set to active. The chart is populating fine now!

    in reply to: Chart not Displaying Data #14517
    TroyV23
    Participant

    I updated to latest version 6.2.1
    The reports function is now working, but charts are still blank.

    Where can I access the Chart configuration?

    in reply to: Chart not Displaying Data #14515
    TroyV23
    Participant

    I have still been unable to get my chart to display any lines of data, I open the Channel and the Chart is blank. The table populates data just fine, but the reporting function also has an issue.

    When I try and generate a report, it says I have no channels in the drop down

    in reply to: Modbus Data Formula #14391
    TroyV23
    Participant

    I reversed the conditions, it works now 🙂

    in reply to: Modbus Data Formula #14347
    TroyV23
    Participant

    I now have the On-Off condition working but I realized it broke my LED scheme component condition. How do I make the LED indicator condition show green when no alarm, and red when alarm is on.
    The condition options have to be numbers, and that doesn’t work anymore.

    Thanks in advance!

    in reply to: Modbus Data Formula #14281
    TroyV23
    Participant

    Input formula would be Cnl > 0 ? 0 : 1
    Format is Off-On

    Thanks!
    That worked perfectly, I just had to make a custom format to reverse the “Off-On” to “On-Off”.

    in reply to: Modbus Data Formula #14223
    TroyV23
    Participant

    I was able to get it working, my device actually had a modbus register that defined everything for me.

    I still have a question though:

    I have an alarm channel that either shows “0” when alarm is OFF or “256” when alarm in ON. When the event shows it gives a generic description that is not useful for users. Is there a way for me to define what the event says?

    I also want a formula to show “1” instead of “256” when alarm in ON.

    in reply to: Modbus Data Formula #13900
    TroyV23
    Participant

    Screenshot

    in reply to: Modbus Data Formula #13888
    TroyV23
    Participant

    I just realized that my received data is missing the last 2 words?

    Sent:

    01 02 00 00 00 06 CE 04 08 0E 00 02

    Response:

    01 02 00 00 00 07 CE 04 04 00 00 FF FF

    I expected response to be:

    01 02 00 00 00 07 CE 04 04 00 00 FF FF 00 00

    Do you have any clues as to why that is?

    in reply to: Modbus Data Formula #13876
    TroyV23
    Participant

    How Do I capture received data?

    in reply to: Modbus Data Formula #13874
    TroyV23
    Participant

    • This reply was modified 5 months, 3 weeks ago by TroyV23.
    in reply to: Chart not Displaying Data #12493
    TroyV23
    Participant

    I made a mistake, my server is actually running Windows 2012 R2 Server. Is this an issue? Is there a way around it without upgrading the OS ?

    in reply to: Chart not Displaying Data #12472
    TroyV23
    Participant

    I downloaded Version 6.1.1 and performed update, but there was no change in the text buttons. I am running Windows Server 2016, is that an issue?

    I did not have this problem in RapidScada 5.8.X though, so I’m wondering if my OS version or IIS version is too old for new rapidscada versions. If so Can the remote webstation run a different v5.8.X while my server and communicator on a different machine run v6.1.1 ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)