RSAdmin: TreeView OutputChannel only show InputChannel Nodes

Forum Home Forums Runtime Bugs RSAdmin: TreeView OutputChannel only show InputChannel Nodes

Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #8597
    Avatarzzz
    Participant

    https://pasteboard.co/JUWOKpN.png

    https://paste.pics/3146f4b715a0467b0f61692d71628ebe

    • This topic was modified 2 weeks, 1 day ago by Avatarzzz.
    • This topic was modified 2 weeks, 1 day ago by MikhailMikhail.
    #8599
    Avatarzzz
    Participant

    The OutputChannel list on right pane looks corret, but OutputChannel subnodes in left treeview is showing identical subnodes from InputChannel. Clicking on them show the correct OutputChannel, but majority of them are empty.

    Is this feature (showing all commlines regardless of whether they have outputchannel) or bug ? If feature, I’d suggest, hiding comm-lines without outchannel, make more sense.

    #8601
    Avatarmanjey73
    Participant

    The output channel number does not have to be the same as the input channel number. In the input channel, you make a binding, which output channel is associated with it.

    #8602
    Avatarzzz
    Participant

    I understand that.

    My point is that the comm-line subnodes under OutputChannel are significantly more than the output entries. I have 50 comm-lines but only less than 10 output channels are defined in 3 comm-lines.
    90% of the comm-line are empty.
    It’s pointless to show them all ,because majority of those communication lines don’t have a output channel.

    #8605
    MikhailMikhail
    Moderator

    The subnodes are the channels grouped by device. That’s why subnodes are the same. All devices are displayed.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.