Chart Pro with application error

Forum Home Forums Installation Issues Chart Pro with application error

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #7245
    Avatarkcks66
    Participant

    Hi Mikhail,

    I have installed Chart Pro and extracted them to the directories. Changed the Chart Plugin to Chart Pro, saved and downloaded into Project. I get this error:

    Application Error
    An application error occurred. If it repeats often, please contact the support.
    Details:
    Method not found: ‘!!0 Scada.Web.WebUtils.GetParamAsEnum(System.Collections.Specialized.NameValueCollection, System.String, !!0)’.

    Webstation 5.1.0.0
    Chart Pro 5.1.0.0

    Is there any steps that I missed?
    Thank you.

    #7246
    MikhailMikhail
    Moderator

    Hi,

    This error caused by version mismatch.
    You have the latest Chart Pro, but Webstation looks outdated.

    Could you check the timestamp of C:\SCADA\ScadaWeb\bin\ScadaWebCommon.dll file?
    We have a minor bug that after updating Webstation, it’s version number still 5.1.0.0. That’s why it’s better to check file age.

    #7247
    Avatarkcks66
    Participant

    Hi Mikhail,

    My PC ScadaWebCommon.dll timestamp is 2020/1/28.

    #7251
    MikhailMikhail
    Moderator

    You should update Rapid SCADA to version 5.8.1 to fix this issue.

    #7256
    Avatarkcks66
    Participant

    Hi Mikhail,

    I update Rapid SCADA to version 5.8.1. However, I still got error:

    Application Error
    An application error occurred. If it repeats often, please contact the support.
    Details:
    The specified string is not array of integers.

    #7257
    MikhailMikhail
    Moderator

    Hi,

    Try clearing browser cache. If it doesn’t help, please provide a link to a screenshot with the error.

    #7261
    Avatarkcks66
    Participant

    Hi Mikhail,

    The chart is working well now after cleared browser cache.
    Thank you.

    #8673
    Avatarhethongscada62
    Participant

    Dear Mr.Mikhail,
    The registration key for Chart Pro was configured. That seems is working in Web well. But the software have not processed the Chart.
    Chart1
    Chart2
    Could you let me know where is wrong? Where can i check?
    Thanks and best regards
    From Han Hoang

    #8674
    Avatarhethongscada62
    Participant

    Dear Mr.Mikhail,
    The registration key for Chart Pro was configured. That seems is working in Web well.
    Chart1
    But the software have not processed the Chart.
    Chart2
    Could you let me know where is wrong? Where can i check?
    Thanks and best regards
    From Han Hoang

    #8675
    MikhailMikhail
    Moderator

    Hello,
    You need to select Chart Pro in the configuration of the web application.

    #8681
    Avatarhethongscada62
    Participant

    Hello Mr.Mikhail,
    Yes, all keys were selected in the configuration of the web application.
    Chart3
    Thanks

    #8692
    MikhailMikhail
    Moderator

    Hello,
    In web browser open http://localhost/scada/plugins/Config/WebConfig.aspx, select “Chart plugin”, save configuration and download it into the project as written in the manual.

    #8720
    Avatarhethongscada62
    Participant

    Dear Mr.Mikhail,
    Chart Pro Plugin was selected, but can not get the result.
    Some screenShot are following:
    ch1
    ch2
    ch3
    Where is wrong?
    Where have i check?
    Thanks and best regards

    #8721
    MikhailMikhail
    Moderator

    Hello,

    You should provide write access to the configuration directory and configuration file:
    C:\SCADA\ScadaWeb\config\
    C:\SCADA\ScadaWeb\config\WebSettings.xml

    or
    /opt/scada/ScadaWeb/config/
    /opt/scada/ScadaWeb/config/WebSettings.xml

    #8722
    MikhailMikhail
    Moderator

    If you already did it, repeat.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.