Update problems

Forum Home Forums Installation Issues Update problems

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Mikhail Mikhail 12 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #3869
    Avatar
    roska
    Participant

    Hi,

    I tried to update from version 5.1.1 to the current version 5.5.2.
    After installation, I copied the old configuration from the backup to the new installation. I can start everything up and the webserver is running. I can log in and load the table view, however it is impossible to show a scheme. The scheme window remains empty, and there are no errors displayed and no errors in the log files. However, there are errors in the konsole view of the browser:

    screenshot

    Any Ideas what could cuase that problems?
    I already tried with a newly created scheme, but the problem remains.

    #3870
    Avatar
    roska
    Participant

    https://www.dropbox.com/s/64p7pcgodfq2hb7/scada-scheme.png?dl=raw

    Tried to post the screenshot again because of broken link.

    screenshot

    #3871
    Avatar
    roska
    Participant

    Update: I removed the installation and reinstalled it without copying the old config. The “clean” installation shows the same problem.

    #3872
    Avatar
    roska
    Participant
    #3873
    Avatar
    roska
    Participant

    The problem of the new installation was fixed with pressing Ctrl+F5 in the Browser.
    Now I made the configuration of the database manually without copying all the old files, and it works.

    #3877
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    The problem of the new installation was fixed with pressing Ctrl+F5 in the Browser.

    Definitely, this was a cause. When the scripts of the web application change, it is required to fully update web pages or clear browser cache.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.