Installation of Webstation plugins

Forum Home Forums Installation Issues SCADA-Web Installation Installation of Webstation plugins

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by Mikhail Mikhail 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #4905
    Horacio
    Horacio
    Participant

    Hello
    I installed the Extra Scheme Components Plugin.
    In Main menu – Installed – Plugins it said: “Plugin activated successfull.” and it is marked as “Active”.

    1. The vertical level does appear in the Scheme menu and allows me to include it in a Scheme but when I go to Webstation, it says:
    “Registration failed for “Extra Scheme Components”.
    No library found for component extra:Level.”
    2. The horizontal level does not appear in the Components menu.
    3. The gray gauge does appear in the Scheme menu but I can’t add it to a Scheme.
    4. The colored gauge does not appear in the Components menu.

    I am using Windows 10, and Webstation 5.0.6.0.
    Perhaps I mixed up while copying the files to the C:Scada directory.

    Your hints will be appreciated

    #4906
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator
    #4910
    Horacio
    Horacio
    Participant

    Thank you for reply.
    After trial key was registrated I do not see anymore the message about “Registration failed”

    However I still have these problems:
    1. The vertical level does appear in the Scheme Components menu and allows me to
    include it in a Scheme but then in Webstation I only see a gray empty
    rectangle.
    2. The horizontal level does not appear in the Scheme Components menu.
    3. The gray gauge does appear in the Scheme menu but I can’t add it to a Scheme.
    4. The colored gauge does not appear in the Components menu.

    I am using Windows 10, and Webstation 5.0.6.0.
    Perhaps I mixed up while copying the files to the C:Scada directory.

    #4912
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    First of all, upgrade Webstation to 5.0.7.0 and Scheme Editor to 5.2.2.0.

    1. Please check ScadaWeb.log for errors.
    2. Horizontal or vertical depends on level width and height. Just resize it.
    3. Provide more details about the issue.
    4. Colorized gauge is the same component with background image. Background images can be found in the internet.

    #4915
    Horacio
    Horacio
    Participant

    Thank you.

    1. I can’t interpret the ScadaWeb.log nor know how to attach the file here.

    3. I can choose the level component and put it in a Scheme but when I see it in Webstation I see just a white rectangle. Please see here:
    http://hv-scada.dyndns.org:81/Scada use default login and password 12345
    First scheme, lower right zone.

    #4921
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    First of all, upgrade Webstation to 5.0.7.0.

    #4925
    Horacio
    Horacio
    Participant

    Thank you!
    Rapid Scada 5.0.6.0 installed.
    Extra Schema Components working properly.

    #4929
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Rapid Scada 5.6.0 that includes Webstation to 5.0.7.0 ))

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.