Inactivation of Elastic report

Forum Home Forums Installation Issues Inactivation of Elastic report

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by Avatar trauden 2 weeks, 6 days ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #5508
    Avatar
    trauden
    Participant

    Hi Mikhail,
    I’ve installed a trial elastic report version 5.0.4.0 on the Rapid SCADA server 5.0.8.0 version. After the activation of the trial version,
    the Elastic report is not active. The error shows the following picture.

    #5513
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hi,

    The versions seem compatible.
    What is displayed for the plugin on the installed plugins web page?
    Please make a screenshot of the Interface table of the configuration database.

    #5515
    Avatar
    trauden
    Participant

    Hi, Mikhail,
    the display on the installed plugin’s web is oke.
    I post pictures, Please help me.
    https://drive.google.com/drive/folders/1cblLH3VuFdWw4yBWT7p7vT-kGULoJ84X?usp=sharing
    BRs

    #5520
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hi,
    Screenshot of the Interface table is missing.

    #5522
    Avatar
    trauden
    Participant

    Hi, Mikhail,
    Here is the photo.
    https://drive.google.com/file/d/1ZdlFSsyXAknoVryPJPpzgL8p_EbNyAY_/view?usp=sharing
    I’ve done as the instruction.

    #5525
    Mikhail
    Mikhail
    Moderator

    Hi,
    You have to write @ElasticRep instead of @ElasticReport in the row with ID 16

    #5526
    Avatar
    trauden
    Participant

    Thank you a lot Mikhail.
    It works now.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.