Marko

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Can’t activate ChartPro plugin #6880
    AvatarMarko
    Participant

    Thank you, i did activate it. In security i give modify permission to User account.

    in reply to: Modbus TCP – can't read device #6014
    AvatarMarko
    Participant

    Remote software is not turn on 100% of time. We use software only to check is device working properly. The problem with connection occurs when remote software wasn’t active at all. There must be something else that result problem.

    in reply to: Download or upload configuration #5959
    AvatarMarko
    Participant

    Hello Mikhail,

    i want to apologize for late response but i talked with my boss and he will contact you about details for method 1.

    in reply to: Download or upload configuration #5894
    AvatarMarko
    Participant

    I will contact my boss but i think we will be more interested into method 1.

    in reply to: Download or upload configuration #5891
    AvatarMarko
    Participant

    I tried with accounts: ScadaWeb,ScadaComm,ScadaServerCtrl and ScadaAdmin and still wasn’t able to download configuration. I also watched to input appropriate password for each account.

    in reply to: Download or upload configuration #5888
    AvatarMarko
    Participant

    I view user.dat and i see there ScadaAdmin with password 12345 and roleID=4, after that i check roleID settings and 4 is application role.

    in reply to: Download or upload configuration #5883
    AvatarMarko
    Participant

    I added user ScadaAdmin with password 12345 and application role. Pass that to server. I didn’t do migration yet. I wanted to download configuration from old version (5.6) and error occur with login.
    Also i wonder about system instance = default. Maybe i need to change that?
    I wanted to fix this before i try migration from 5.6 to 5.7. Thank you for that file about migration.

    ScadaAgent.log:
    2019-08-27 18:47:36 <computer_name><SYSTEM><ACT> Session with ID 3350479412239322651 created
    2019-08-27 18:47:36 <computer_name><SYSTEM><ERR> User ScadaAdmin failed validation to connect to Default – Invalid username or password
    2019-08-27 19:01:40 <computer_name><SYSTEM><ACT> Session with ID -7675101413440856990 created
    2019-08-27 19:01:40 <computer_name><SYSTEM><ERR> User ScadaAdmin failed validation to connect to Default – Invalid username or password

    in reply to: How to send value #3783
    AvatarMarko
    Participant

    Hello,

    Thank you very much. It’s working now.

    in reply to: How to send value #3779
    AvatarMarko
    Participant

    Can you be more specific? How should i setup input and output channel in that case?

    in reply to: How to send value #3777
    AvatarMarko
    Participant

    Just to give you example what i want to do. I want to press some box that will open popup like you want to send command and there you have window where you input some value 25 or 53 or 86 and when you press ok and popup closed i want to see that value in some input channel.

    in reply to: How to send value #3776
    AvatarMarko
    Participant

    I can’t store some value in variable.

    in reply to: Format ushort not working #3683
    AvatarMarko
    Participant

    Hello.
    I need to apologize because i found mistake in peripheral device(blocking value at 32727). That means communicator is working correctly.
    Best regards.

    in reply to: Format ushort not working #3646
    AvatarMarko
    Participant

    Hi,

    Can you be more specific because like i said i check option for data to be ushort in Communicator?

    in reply to: How to setup Event #3591
    AvatarMarko
    Participant

    Hi,

    This is working but i notice SCADA making event when status changed. From OFF to ON or ON to OFF.
    What should we do if we want to make event only when status go from OFF to ON?
    I want to use event trigger in automatic control module to send some email that give notification to user that something is in alarm status. In this case i want to send email when discrete channel is in true status and not send email when discrete channel go back to false status.

    in reply to: Bound Server Problems #3466
    AvatarMarko
    Participant

    I found mistake. Forgot to put address 1 in device setup page in scada administrator.
    Now is working correctly.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)