hybrid

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Destination port for web portal #2916
    Avatarhybrid
    Participant

    Perfect, that did it, thanks.

    in reply to: Destination port for web portal #2903
    Avatarhybrid
    Participant

    Actually what I think I need to do is set the /scada web page as the default website when going to localhost:80. (instead of the IIS Welcome)

    Could you tell me how to do this, or point me in the right direction?

    in reply to: Device with poor connectivity #2879
    Avatarhybrid
    Participant

    I understand the software is working as designed. Is it possible for the last good value (last value when device is connected) to display. Instead of defaulting to zero.
    Also is it possible to display a timestamp of the when the device was connected last?

    in reply to: Device with poor connectivity #2865
    Avatarhybrid
    Participant
    in reply to: Displaying string instead of input #2803
    Avatarhybrid
    Participant

    Perfect, option 1 did it. Thanks.

    I presume if I have an list of options greater that 100 chcaracters then I must use option 2 yes ?

    in reply to: Sending a heartbeat signal #2802
    Avatarhybrid
    Participant

    Thanks for reply. So is there no option to do this without purchasing the control module ?

    in reply to: Windows 10 Pro (x64) – Unable to access web app ? #2724
    Avatarhybrid
    Participant

    I was able to solve it. Followed the manual installation again. The default website in IIS manager did not have ScadaWeb location registered. Seems to be working fine now. Thanks for the help anyway.

    in reply to: Windows 10 Pro (x64) – Unable to access web app ? #2721
    Avatarhybrid
    Participant

    I’m not in a position to pay a fee at the moment unfortunately.

    Apologies for confusion. I will reset Scada-server port to 10000.
    Where should I find the option to check/edit the IIS web server ports ? Is this in scada server control as well or somewhere else ?

    Is there a way to check if the web app is installed correctly ? Should this have been automatic or were steps required? If so can you tell me what they are?

    in reply to: Windows 10 Pro (x64) – Unable to access web app ? #2718
    Avatarhybrid
    Participant

    Hi,
    I changed the tcp port in SCADA-Server to 80. Restarted it. Went to link above and got this https://postimg.org/image/461jjqok2z/

    in reply to: Windows 10 Pro (x64) – Unable to access web app ? #2708
    Avatarhybrid
    Participant

    also the server log is as follows….

    2017-10-27 11:42:09 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> ScadaServerService 5.1.0.2 is started
    2017-10-27 11:42:09 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Check the existence of the configuration database files is completed successfully
    2017-10-27 11:42:09 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Input channels are read from the configuration database. Active channel count: 60
    2017-10-27 11:42:09 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Ouput channels are read from the configuration database
    2017-10-27 11:42:09 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Users are read from the configuration database
    2017-10-27 11:42:09 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Formulas are read from the configuration database
    2017-10-27 11:42:10 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> The formulas source code has been compiled
    2017-10-27 11:42:10 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Connection listener is started
    2017-10-27 11:42:10 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Start server
    2017-10-27 11:42:10 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Current data are loaded
    2017-10-27 11:42:10 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Connect to client 127.0.0.1
    2017-10-27 11:42:10 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> The user ScadaComm is successfully authenticated
    2017-10-27 11:44:42 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Connect to client 127.0.0.1
    2017-10-27 11:44:47 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><EXC> Error receiving and processing data from the client 127.0.0.1: Unable to read data from the transport connection: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
    2017-10-27 11:45:52 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Connect to client 127.0.0.1
    2017-10-27 14:09:46 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><EXC> Error receiving and processing data from the client 127.0.0.1: Unable to read data from the transport connection: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
    2017-10-27 14:09:46 <HYBRID-NOC-PC><SYSTEM><ACT> Connect to client 127.0.0.1

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by Avatarhybrid.
    in reply to: Windows 10 Pro (x64) – Unable to access web app ? #2707
    Avatarhybrid
    Participant

    localhost brings me to windows IIS welcome page.

    In scada server controller i have tcp connection port set to 10000. If I go to localhost:10000 I get nothing.

    localhost/scada = nothing also

    localhost/scada:10000 = Server error in ‘/’ Application
    https://postimg.org/image/42crk1x4yj/

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)